Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Thomas Boekestijn - Dinsdag 31 December 2020

   Grote opblaaspop huren

   Alleen voor afhalen

   Met onze opblaasfiguren van wel 4,5 meter hoog maak je iedereen duidelijk dat er iets wel heel leuks gaande is op jou locatie. We hebben de Abraham, Sarah en de baby in de verhuur.

   De opblaasvrouw en opblaasman worden verhuurd met een 50 bord. Deze is vast te knopen om de middel van het opblaasfiguur. De opblaasman Abraham heeft een biertje vast en de opblaasvrouw Sarah heeft een wijnfles vast. Zet een van deze figuren voor je huis neer en heel de wijk en omstreken weet dat er een verse Abraham of Sarah bij de club hoort!

   De opblaasbaby heeft een mooie gele kuif en zwaait naar iedereen die langs rijdt. De baby is iets kleiner dan de Abraham en Sarah. Deze schattige megababy is ongeveer 4 meter hoog. 

    

   De opblaasfiguren worden geleverd met een blower. Dit is een apparaat op stroom dat lucht in het figuur blaast waardoor deze tot wel 4,5 meter hoog wordt.

    

   De kosten van het huren van 1 van deze figuren is €50,-

   Mocht je het figuur langer dan 3 dagen gebruiken dan komen hier nog kosten bij.

   Bij dit bedrag komt nog wel de borg van €200,-

   Het borgbedrag krijgt u wanneer we het opblaasfiguur hebben gecheckt en alles in orde is via een bankoverschrijving teruggestort. Dit is meestal binnen een week gedaan.

    

   De figuren worden niet verzonden. Deze zijn alleen op te halen bij De Bladwijzer. Rembrandstraat 23, 2671GC, Naaldwijk.

   Lees hier meer over de winkels

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »