Over ons

SpeelWijzer, de naam zegt het al: we willen u graag wijzen op al ons mooie speelgoed waar uw kind al spelend wijzer van wordt. Met een klein maar kinderrijk en enthousiast team willen we u graag aan het juiste speelgoed voor uw kindje helpen. Dat doen we niet alleen online, maar ook in onze fysieke winkel aan de Rembrandtstraat 21 in Naaldwijk. Uw bestellingen in onze webshop worden, indien besteld op een werkdag voor 17.00 uur, nog dezelfde dag verzonden en in 99,5% van de gevallen de eerstvolgende werkdag bij u afgeleverd. Dit geldt voor Nederland en België.

Onze filosofie:

Omdat we als ouders alleen het beste voor onze kinderen willen, geven we natuurlijk ook het beste speelgoed. Behalve de veiligheid en degelijkheid van het speelgoed zijn vooral de spelmogelijkheden belangrijk. Voorop staat dat het kind plezier beleeft aan het spelen. Daarna volgen op korte afstand het bevorderen van de cognitieve, emotionele en motorische ontwikkeling, het stimuleren van de fantasie en creativiteit en het aanleren van sociale vaardigheden door het samen spelen met anderen.

Mooi en degelijk speelgoed, dat aan al deze eisen voldoet, is niet in alle winkels te koop. Veel winkels verkopen speelgoed dat ontwikkeld is vanuit commercieel oogpunt. Schreeuwerige verpakkingen laten voor het kind geen ruimte meer over voor de eigen fantasie. Ook de degelijkheid en het speelplezier van dat speelgoed laten te wensen over. Vaak is het binnen enkele dagen kapot of niet meer interessant. Het speelgoed van SpeelWijzer blijft kinderen boeien. Vooral speelgoed van natuurlijke materialen daagt uw kind uit het beste uit zichzelf te halen op allerlei gebieden.

Vanuit deze filosofie en vanuit de ervaringen van onze medewerkers (die bij elkaar twintig kinderen hebben en waarvan sommigen uit het onderwijs komen) wordt al het speelgoed met zorg geselecteerd.

Adres: Rembrandtstraat 21, te Naaldwijk

Postcode: 2671GC

KVK nummer: 27225319

BTW nummer: NL179798042B01

 

 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Manage cookies