Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betaalmethoden

   Betaalmethoden

   Bij onze webshop kunt u op verschillende manieren betalen.

   iDEAL

   Met iDEAL betaalt u vanuit de online bankomgeving van uw eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door uw bank. In de checkout kiest u voor iDEAL en voor uw bank. Hierna wordt u doorgestuurd naar de online bankomgeving van uw bank en wordt u gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, u hoeft de betaling alleen nog te bevestigen.

   PayPal

   Wanneer u ervoor kiest om met PayPal te betalen, wordt u doorgestuurd naar de PayPal-betaalpagina waar u inlogt in uw PayPal-account. Hier vindt u de betaalopties die u gekoppeld heeft, kunt u kiezen met welke optie u wenst af te rekenen en bevestigt u de betaling.

   Creditcard

   U kunt met verschillende creditcards afrekenen: Visa, Mastercard, American Express en Maestro. Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat u hoeft te doen is uw kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. 

   Belfius

   Bij een betaling via de Belfius Pay Button kunt u de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app scant u een QR-code, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en u de transactie alleen nog maar hoeft te versturen. Via Belfius Direct Net gebruikt u een kaartlezer om de betalingen te bevestigen.

   KBC/CBC

   Als u kiest voor de KBC/CBC-betaalknop als betaalmethode, selecteert u vervolgens uw eigen bank, KBC of CBC. U wordt dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. U heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen.

   Betalen bij afhalen

   Dit is alleen een mogelijkheid als u de bestelling in de winkel op komt halen. Tijdens het afhalen kunt u contact betalen of via onze pinautomaat.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Manage cookies