Verzendtermijn

De verzendtermijn van uw bestelling bedraagt 1 werkdag na ontvangst van uw betaling. Alle producten worden bijgehouden via ons voorraadsysteem. Als een artikel niet voorradig is, staat dit aangegeven of is het artikel niet zichtbaar op de website. Indien u reeds een bestelling geplaatst heeft en u wilt graag weten wat de status hiervan is, dan kunt u contact met ons opnemen. Overigens ontvangt u van ons een track&trace code zodra uw bestelling wordt verzonden, hiermee kunt u het pakket volgen.

Verzendkosten & Verzending

Nederland € 5,95 (Gratis boven € 50,-)

België  € 6,95 (Gratis boven € 50,-)

Duitsland € 7,95 (Gratis boven € 100,-)

De levertijd naar Nederland en België is 1 werkdag, voor Duitsland dient u rekening te houden met gemiddeld 2 werkdagen. Alle leveringen versturen we via DHL. Bij uitzondering kan verzending door PostNL echter ook voorkomen.

Als de eerste aflevering niet lukt, probeert DHL het pakket bij de buren te bezorgen. Mocht dit ook niet lukken, dan krijgt u van DHL een kaartje in de bus. Op dit kaartje staat een code vermeld, met deze code en uw postcode kunt u op de website van DHL een nieuwe afleverdatum kiezen. U kunt dan zelf bepalen waar en wanneer het pakket afgeleverd moet worden.

Indien uw bestelling wordt verwerkt als 'partijenpost' ontvangt u géén Track & Trace code.

Afhaalmogelijkheid

U kunt bij het bestelproces en het afrekenproces ook kiezen om het product zelf op te halen. In dit geval zullen er uiteraard geen verzendkosten gerekend worden. Betalen kan alleen via deze website.

Adres afhaalpunt:
De Bladwijzer
Rembrandtstraat 23
2671GC Naaldwijk

Toch niet helemaal tevreden?

Mocht u af willen zien van de koop van het product moet uw retourzending voldoen aan onze retourvoorwaarden. 

Retourvoorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourinstructies

  1. Verpak het artikel, sluit de originele factuur bij.
  2. Artikelen kunnen alleen retour gestuurd worden in de originele, onbeschadigde verpakking. 
  3. Zorg dat het retouradres: 1234feest.nl, Rembrandtstraat 23, 2671GC Naaldwijk duidelijk aangegeven staat op de verpakking.
  4. Breng uw pakket naar het postkantoor en betaal eventuele kosten.

Uitgesloten van terug sturen zijn:

  • Beschadigde artikelen.
  • Artikelen met gebruikssporen.
  • Artikelen die gewassen zijn.