• Lorem ipsum
FAQ
Veelgestelde vragen
Hebben jullie de producten die op jullie site staan ook in de winkel?

Ja, alle producten die u op deze site ziet staan zijn op voorraad in de winkel. Wilt u er zeker van zijn dat het product niet door iemand anders wordt besteld? Dan kunt u het beste een reservering maken. Dit kan door bij het kiezen van de verzendoptie: 'ophalen' te selecteren.

Hoelang duurt het voor mijn bestelling er is?

Wanneer u een bestelling heeft gedaan op een werkdag (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag / vrijdag) voor 17:00 kunt u uw pakket de volgende dag verwachten. 

Wat kost het om een ballon met helium op te laten blazen?

Latex ballon zelf meegenomen 30 cm – €1,75

Latex ballon normaal 30 cm – €1,75

Latex ballon met glans 30 cm – €1,95

High-float (voor langere zweeftijd) – €0,30

Tevens hebben we folieballonnen. Dat zijn de ballonnen met een printje of in een bepaalde vorm. De kosten voor het opblazen van deze ballonnen hoort u wanneer u in de winkel bent.

Maken jullie ook cadeauballonnen en wat kost dat?

In de winkel De Bladwijzer te Naalwijk maken we cadeauballonnen (stuffers). In deze ballon doen we een cadeautje of een kaart. De ballon is gevuld met lucht. Deze gaat dus niet vanzelf de lucht in. Deze ballon kunt u neerzetten of ophangen. We doen ballonnetjes en confetti in de cadeauballon. Op de ballon doen we slingertjes en ballonnetjes. Al met al een heel leuk geheel!

Het duurt even voordat we klaar zijn met het maken van de cadeauballon. Normaal gesproken duurt het een half uur. Mocht u tussendoor dus even ergens koffie willen drinken of een boodschap doen dan is daar mooi de gelegenheid voor. De cadeauballon en het laten maken kost €13,95.

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden