Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Thomas Boekestijn - Woensdag 31 December 2020

   Alles over ballonnen

   In de winkel De Bladwijzer vullen we ballonnen met helium. Er zijn verschillende soorten ballonnen die met helium gevuld kunnen worden. We raden u aan om van tevoren de bestelling te doen. De bestelling kunt u het beste in de winkel doen zodat u de kleuren van de ballonnen kunt zien. Er kan ook telefonisch  0174-620000 of via de mail [email protected] contact met ons worden opgenomen.

    

   Latex ballonnen

   De natuurlijk rubber latex ballonnen zijn opgeblazen van de tuut tot de bovenkant van de ballon ongeveer 30 cm. Deze ballonnen kunnen gevuld worden met lucht of met helium. Na het vullen met helium zweven deze ballonnen tussen de 14 en 20 uur. Mocht je de ballonnen langer willen gebruiken dan kunnen we HiFloat in de ballon doen.

   De latex ballonnen zijn onder te delen in pastelballonnen en metallic ballonnen. De pastel ballonnen zonder glans en de metallic ballonnen met glans. De pastel ballonnen zijn flexibeler dan de metallic ballonnen. De pastel ballonnen zijn daardoor makkelijker te knopen dan de metallic ballonnen.

    

   Folieballonnen

   De folieballonnen zijn gemaakt van folie. Het zijn de ballonnen die je wel vaker tegenkomt in ziekenhuizen, vliegvelden en pretparken. De folie van de folieballonnen is minder poreus dan de latex ballonnen. Hierdoor zweven de folieballonnen langer dan de latex ballonnen. De folieballonnen kunnen we vullen met helium, maar je kunt ze ook zelf vullen met lucht. Vullen met lucht kan met een rietje. De prijzen die op de site zijn aangegeven zijn zonder helium. Voor het vullen van een folieballon van 43 cm betaal je €1,50.

    

   Bubbles ballonnen

   Dit zijn de stevigste ballonnen die we kunnen vullen met helium. Ze zijn gemaakt van sterk latex. We vullen deze ballonnen tot ze helemaal rond zijn. Hierdoor heeft deze ballon extra veel zweefkracht. Deze ballon doet het onder de goede omstandigheden wel 3 weken! Voor het vullen van een bubbles ballon betaal je €3,-.

    

   HiFloat

   HiFloat is een lijmlaagje die wordt aangebracht aan de binnenkant van de ballon net voor het vullen. Deze lijmlaag zorgt ervoor dat de latex ballonnen minder helium kwijt raken waardoor ze langer blijven zweven.

    

   Beste omstandigheden ballonnen

   Al deze ballonnen blijven het langst zweven met de juiste omstandigheden. Namelijk een windstille op kamertemperatuur donkere omgeving zonder scherpe objecten. De ballonnen zweven minder lang bij een groot temperatuurverschil, wind, vocht, warmte en/of (zon)licht. 

    

   Tabel gemiddelde zweeftijd

   Soort ballon

   Formaat

   Gem. zweeftijd

   Gem. zweeftijd met Hi-Float

   Latex pastel

   30 cm

   14 - 20 uur

   3 - 5 dagen

   Latex metallic

   30 cm

   14 - 20 uur

   3 - 5 dagen

   Folieballon

   43 – 86 cm

   3 - 7 dagen

   -

   Bubbles ballon

   56 cm

   21 dagen

   -

   Gender reveal

   90 cm

   14 - 20 uur

   -


   Tabel gemiddelde kosten

   Soort ballon

   Formaat

   € Met helium p.st

   Met Hi-Float

   Los p.st.

   Latex pastel

   30 cm

   €1,75

   €2,05

   €0,25

   Latex metallic

   30 cm

   €1,95

   €2,25

   €0,30

   Folieballon

   45 – 86 cm

   Vanaf €7,45

   -

   Vanaf €5,95

   Bubbles ballon

   56 cm

   €12,95

   -

   €9,95

   Gender reveal

   90 cm

   €30,-

   -

   €15,-

    

   Bezorgen

   We kunnen ballonnen helaas niet bezorgen. Als het om meer dan 80 ballonnen gaat kunnen we mogelijk op locatie komen blazen. Dit kan alleen in overleg zodat we genoeg personeel in kunnen plannen voor die dag. Er komen extra kosten bij wanneer we blazen op locatie. Meer info hierover kunt u bij ons telefonisch 0174-620000 of via de mail [email protected] opvragen.

    

   Lees hier meer over de winkels

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »