Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Knoop

   Energie en enthousiasme is het gevoel wat ik krijg bij het zien van de nieuwe collectie vliegers. Energie om naar buiten te gaan vliegeren, enthousiast om te zien wat een mooie en vernieuwende collectie vliegers wij weer hebben ontwikkeld. Deze nieuwe collectie eenlijnsvliegers bestaat uit prachtige designs zoals race-auto’s, paarden en robots. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   4 Producten

   Energie en enthousiasme is het gevoel wat ik krijg bij het zien van de nieuwe collectie vliegers. Energie om naar buiten te gaan vliegeren, enthousiast om te zien wat een mooie en vernieuwende collectie vliegers wij weer hebben ontwikkeld.

   Deze nieuwe collectie eenlijnsvliegers bestaat uit prachtige designs zoals race-auto’s, paarden en robots.  Allemaal zo ontwikkeld dat de vorm van de graphic over de randen van de vliegers gaan.

   Ook de sportvliegers hebben, door gebruik te maken van gekleurde stokken, toomlijnen en onderdelen, een totale metamorfose ondergaan. Prachtige designs compleet met vernieuwende verpakkingen geven een 

   innovatieve en professionele uitstraling als resultaat

   Neem een kijkje in de nieuwe catalogus en ervaar 3 generaties vlieger ervaring waar kwaliteit, design en verpakking altijd voorop staan.

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »