Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Monika Boekestijn - Dinsdag 31 Januari 2021

   De Blije Luiaard

   De mensen die mij al langer volgen op Facebook en Instagram hebben misschien weleens gezien dat ik de hashtag ‘echtepostiszoveelleuker’ vaak gebruik onder mijn posts. Meestal gaat de post dan over ansichtkaarten.

   Blije luiaard 1

   Verslaafd

   Ik zal het meteen maar toegeven. Ik heb een hardnekkige ansichtkaartenverslaving. Als ik mooie of vooral grappige kaartjes zie, wil ik ze hebben! Op mijn kantoortje op zolder is dan ook een goed gevulde voorraad aan ansichtkaarten te vinden voor allerlei gelegenheden. Ik weet dat het een verslaving is, maar eerlijk gezegd denk ik niet dat het een ongezonde is… Gaan we op visite bij iemand? Dan kies ik een kaartje uit voor bij het cadeau. Even laten weten aan mijn moeder dat ik haar waardeer als oma van Torre? Kaartje schrijven en geven aan haar wanneer we op donderdag bij hen komen. Een vriendin een hart onder de riem steken? Dat kan ook prima met een kaartje. Voor diverse gebeurtenissen is een ansichtkaart gewoon heel geschikt om te geven of te versturen.

   Blije luiaard 2

   Deelbaar door veel

   Uiteraard kan ik niet alle ansichtkaarten die ik bestel zelf gebruiken. Dat is de reden dat ik ze verkoop in de webwinkel. Zo kunnen jullie er ook van genieten en ze verspreiden of ze natuurlijk lekker zelf houden. Er zijn verschillende merken waar ik groot fan van ben. Ik zal deze hier kort benoemen. MIEKinvorm maakt kaartjes met zachte kleuren en lieve teksten. Bij byBean koop ik kaarten in met fellere kleuren en grappige teksten. Als ik op zoek ben naar gezellige kaartjes met woordgrappen, kom ik meestal uit bij Studio Schatkist. Engelstalige woordgrapjes en hippe illustraties vind ik vaak bij Studio Inktvis. Een nieuw merk dat ik laatst ontdekte is Beezonder, kraft kaarten met hi-larische quotes. En binnenkort komt Ploff binnen, ook een nieuw merk. Dit laatste merk zal ik binnenkort aankondigen op Instagram en Facebook.

   Blije luiaard 3

   Maar ik wil ‘m niet versturen!…

   No spang! Je kunt ansichtkaarten op veel meer manieren gebruiken. Ik geef ze zoals eerder genoemd vaak bij een cadeautje. Maar je kunt ook een mooie ansichtkaart met quote gebruiken in je interieur. Doe ‘m in een fotolijstje of hang er een paar aan een stuk touw als slinger. In de kinderkamer kun je ook prima wat kaarten ter decoratie gebruiken. Ik zie op social media vaak voorbij komen dat creatievelingen ansichtkaarten gebruiken in snailmails of bullet journals. Er zijn veel mogelijkheden om het leven wat leuker te maken met behulp van kaarten.

   Ben jij al benieuwd naar wat voor producten ik verkoop? Kijk dan op: 

   https://www.deblijeluiaard.nl/

   Lees hier meer over de winkels

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »